Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

PASIENTER PÅ DR.EGGESVIKs FASTLEGELISTE KAN BESTILLE TIMER ELEKTRONISK på HELSENORGE.NO

https://www.helsenorge.no/

Her kan du bestille timer, e-resepter på faste medisiner, opprette elektornisk konsultasjon og kontakte med resepsjonen av adminstrativ art. 

 SMS/Helserespons

Her kan du kun bestille og avbestille timer.

Denne tjenesten kan IKKE benyttes for tilstander som haster eller gjelder øyeblikkelig hjelp. 

Du vil få svar så raskt som mulig på SMS. Meldingene behandles fortløpende, og stor sett ila dagen, men i perioder med stor pågang kan det påregenes 1-2 dagers svartid.

Tjenesten er kun for timebestilling og kan ikke brukes til medisinsk spørsmål, rådgivning, eller annet som krever vurdering av lege. For slik forespørsel må du kontakte oss i telefontiden. 

Du skriver  TROLL navnet ditt fødselsdatoen og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: "TROLL Ola Hansen 0405190,*hva meldingen gjelder*"

Tjenesten koster kr. 6.- pr. mottatt melding(normalt 2-3 meldinger). Tjenesten er et tilbud til deg fra HelseRespons, og er valgfritt for deg som pasient å benytte deg av. Du har også mulighet til å kontakte legekontoret på telefon eller personlig oppmøte.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send TROLL navnet ditt og fødselsdato med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Her kan du fornye resepter på faste medisiner som er foreskrevet av din fastlege ved Trollåsen legesenter AS.

Du vil få svar så raskt som mulig på SMS. Meldinger behandles fortløpende, og stort sett ila dagen, men i perioder med stor pågang kan det påberegnes 1-3 dagers svartid. Hvis det haster med resept samme dag må du derfor ta kontakt i telefontiden. 

Det er ikke mulig å bestille resept på medisiner som er startet opp eller foreskrevet av andre leger enn din fastlege. Dette krever en legetime for vurdering. Tjenesten kan heller ikke benyttes til andre forespørsler enn reseptfornyelse. 

Denne tjenesten koster kr 6,- per mottatt melding (normalt 2-3 meldinger). Tjenesten er et tilbud til deg fra HelseRespons, og er valgfri for deg som pasient å benytte deg av. Du har også mulighet til å kontakte legekontoret på telefon eller ved personlig oppmøte. 

Slik bestiller du: Skriv sms: TROLL, navnet ditt og fødselsdatoen din og navnet på medikamentet du trenger resept på og send meldingen til 2097.